Kidsproof camping

De camping biedt volop activiteiten. Er is een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. In de garage wacht een compleet skelterpark op uw kinderen: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter.  Op ons grote erf en op de camping zijn de kinderen elke dag lekker in de weer. Om de dag gezellig af te sluiten, maken we regelmatig een gezellig kampvuur. Speelt u gitaar, accordeon of mondharmonica? Schroom niet en kom er gezellig bijzitten.

Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping

Escape de storm op de Duinzoomhoeve

Er is een flinke storm op komst in Julianadorp. Hier aan de kust kan het namelijk flink waaien. We hebben al meerdere keren voortenten en gewone tenten weg zien waaien bij zulk noodweer als nu voorspeld is! Moet je je voorstellen wat voor schade dat veroorzaakt voor alle gasten op de camping… Jullie kunnen de campinggasten voorbereiden op een storm als deze. Maar hoe? Door dit nieuwe spel te spelen, gemaakt door Speelement! Er worden allemaal vragen gesteld over het boerenbedrijf, de camping en de omgeving. Zo komen jullie steeds meer over het bedrijf te weten en met elke vraag een stapje dichter bij de oplossing. Een erg leuk spel, voor jong en oud!
Speelement maakt meerdere spellen op specifieke locaties, maar ook bij u thuis! Kijk op de website voor meer informatie.

Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping

LASERGAMEN!

Snel, snel, snel, en….. SCHIET. Nieuw op onze camping: laserapparaten. Vanaf nu kan iedereen, op aanvraag, een potje met elkaar lasergamen. Spannend voor kinderen én volwassenen. Schuil achter de buitenkookplaats en richt op de laser van je tegenstander. Zijn de ‘kogels’ op? Kom je laser dan herladen bij een van de knoppen. Het is genieten om de kinderen zo enthousiast in hun spel op te zien gaan.

Excursie naar ’t Kuitje

Ga je mee wadlopen? Dat kan! Boerin Mary organiseert regelmatig een excursie naar ’t Kuitje. Je gaat er gezellig met zijn allen tegelijk naartoe. Bij ’t Kuitje zijn vrijwilligers van de Waddenvereniging aanwezig, die graag meer informatie geven. Je komt van alles aan de weet over het bodemleven op het wad. Ook is het mogelijk om zelf met een schepnet garnalen, visjes en krabbetjes te vangen en onder de microscoop te bestuderen. De vrijwilligers geven antwoord op alle vragen. In ’t Kuitje zijn ook aquaria te bewonderen met vissen die voorkomen in de Wadden- en Noordzee. In de ‘voelaquariumbak’ kun je levende vissen aanraken.
Een bijzondere ervaring, voor iedereen!

Kidsproof camping
Kidsproof camping
Kidsproof camping

Kano varen

Wij hebben ook een grote familiekano te huur voor het hele gezin. Deze is geschikt voor viert personen, twee kinderen en twee volwassenen. Boek de kano bij uw reservering en wij brengen u voor een mooie tocht naar het begin van de kanoroute toe. Bestemming bereikt? Dan halen we u ook weer op de afgesproken plaats op.