Korting kamperen

U krijgt korting op ons kampeertarief als u lid bent van: SVR, ACSI of NKC. Ook met uw MinicampingCard Kortingskaart of ANWB Camping keycard krijgt u korting bij uw reservering.

Arrangementen

Hemelvaart en Pinksteren arrangement
Boek nu het Hemelvaart en Pinksteren arrangement op camping Duinzoomhoeve. Vanwege de vele vraag in deze periode zijn onze kampeerplaatsen alleen via dit arrangement te boeken. Wij ontvangen u graag op woensdag 29 mei vanaf 13.30 uur en het vertrek zal zijn op dinsdag 11 juni voor 11.00 uur. Wilt u maandag in de loop van de middag rustig inpakken en naar huis gaan? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk, maar de prijs blijft vast. Wij bieden dit arrangement aan voor €250,- (exclusief toeristenbelasting), dat betekend dat één nacht gratis is! De prijs is op basis van 1 kampeerplaats voor 2 volwassenen en al onze faciliteiten die hierbij horen.
Voor de comfortplaatsen kost dit arrangement €372,- (exclusief toeristenbelasting), dat betekend dat één nacht gratis is! De prijs is op basis van 1 kampeerplaats met privé sanitair voor 2 volwassenen en al onze faciliteiten die erbij horen.

Waar: standaard kampeerplaats op Camping Duinzoomhoeve
Periode: woensdag 29 mei tot en met dinsdag 11 juni 2019
Tarief: slechts €250 (exclusief toeristenbelasting)
Tarief: met comfortplaats met privé sanitair €372.- (exclusief toeristenbelasting)
Boeken: boek online op onze website www.duinzoomhoeve.nl
Vragen: mail ons info@duinzoomhoeve.nl

Met onze arrangementen krijgt u een scherpe prijs en een prettige invulling van uw vakantie. U verblijft in een hooiberghut met opgemaakte bedden en een handdoekenset. Dat is zorgeloos genieten bij de boer!

Hooiberghutten

Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten om het land te verkennen. Bekijk onze hooiberghut arrangementen.

Ontdek de boerderij arrangement

Laat uw kinderen kennis maken met het boerenleven. U slaapt in een hooiberghut met opgemaakte bedden en comfortabel ingericht. De kinderen krijgen een kist boordevol met materialen om het boerenbedrijf te verkennen. Bekijk het arrangement Ontdek de boerderij.

Ontdek Noord-Holland met Geocaching arrangement

Op jacht naar de schat met geocaching. Heerlijk genieten van het Noord-Hollandse platteland en bijzonder overnachten in een echte hooiberghut. Met de eerste coördinaten en een GPS-ontvanger gaat u op pad. U fietst van aanwijzing tot aanwijzing, waarbij iedere puzzel de volgende coördinaten geeft. Bekijk het Ontdek Noord-Holland met Geocaching arrangement.
arrangement.

Noord-Hollandpad

Wandelen in de Kop van Noord-Holland. Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor mooie lange wandelingen langs het Noord-Hollandpad. Bekijk het Noord-Hollandpad arrangement.