Aanbiedingen

In de maanden maart, juni, september en oktober boekt u met 20% korting. (1 camper, tent of caravan, voor 2 personen).

Korting kamperen

U krijgt korting op ons kampeertarief als u lid bent van: SVR, ACSI of NKC. Ook met uw MinicampingCard Kortingskaart krijgt u korting bij uw reservering.

Arrangementen

Met onze arrangementen krijgt u een scherpe prijs en een prettige invulling van uw vakantie. U verblijft in een hooiberghut met opgemaakte bedden en een handdoekenset. Dat is zorgeloos genieten bij de boer!

Hooiberghutten

Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten om het land te verkennen. Bekijk onze hooiberghut arrangementen.

Ontdek de boerderij arrangement

Laat uw kinderen kennis maken met het boerenleven. U slaapt in een hooiberghut met opgemaakte bedden en comfortabel ingericht. De kinderen krijgen een kist boordevol met materialen om het boerenbedrijf te verkennen. Bekijk het arrangement Ontdek de boerderij.

Ontdek Noord-Holland met Geocaching arrangement

Op jacht naar de schat met geocaching. Heerlijk genieten van het Noord-Hollandse platteland en bijzonder overnachten in een echte hooiberghut. Met de eerste coördinaten en een GPS-ontvanger gaat u op pad. U fietst van aanwijzing tot aanwijzing, waarbij iedere puzzel de volgende coördinaten geeft. Bekijk het Ontdek Noord-Holland met Geocaching arrangement.

Vlieg er ’s uit in Noord-Holland arrangement

Met de hele familie erop uit in Noord-Holland. Genieten van een ontspannen verblijf op het platteland in een echte hooiberghut. Kinderen krijgen een gratis vlieger bij aankomst en (groot) ouders krijgen kortingsbonnen voor dagactiviteiten. Bekijk het Vlieg er ’s uit in Noord-Holland arrangement.

Noord-Hollandpad

Wandelen in de Kop van Noord-Holland. Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor mooie lange wandelingen langs het Noord-Hollandpad. Bekijk het Noord-Hollandpad arrangement.