Eten bij de boerin

Lokale streekproducten, vers van het land. De authentieke smaak van het boerenleven proeft u pas echt wanneer u bij boerin Mary aan tafel schuift in de Pinkenstal. Er is geen kaart en u eet ‘wat de pot schaft’, samen met de andere gasten. In Frankrijk staat deze formule bekend als table d’hôte. In Julianadorp nu ook.

Uiteraard kunt u wel enige voorkeur opgeven bij het reserveren. De boerin maakt u een heerlijke boerdagschotel, een hoofdmaaltijd en een zuiveltoetje toe. Met verse aardappelen en groenten uit de streek. Dat is lokaal genieten.

Eten bij de boerin
Eten bij de boerin

BBQ / gourmetten

Na een heerlijke dag lekker barbecueën of gourmetten? Reserveer van tevoren bij de boerin. en zij zorgt ervoor dat de gasbarbeque of het gourmetstel klaarstaat met stokbrood, salade, sauzen en vlees van onze slager Jos Koeleman. Jos is een keurslager met verstand van lekker vlees en oog voor dierenwelzijn.

Wilt u een smaakvol gebrouwen biertje uit Den Helder bij uw zomermaal? Dat kan, wij verkopen verschillende soorten bier van de Helderse Jongens. Hun bierbrouwerij staat in Fort Westoever en is zeker een bezoekje waard.

Ontbijt

Ieder dag (behalve zondag) warme broodjes bij het ontbijt! Geef uw bestelling de dag van tevoren door aan de boerin. Een lekker jammetje bij uw broodje is te koop in de Pinkenstal, heerlijk van Jam Bert.
U kunt uitgebreid ontbijten in de Pinkenstal. En wat dacht u van een luxe ontbijt met champagne ?
Verse eitjes zijn bij de boerin verkrijgbaar.

 

 

Eten bij de boerin
Eten bij de boerin
Eten bij de boerin
Eten bij de boerin
Eten bij de boerin
Eten bij de boerin