Reviews

“We hebben slechts één opmerking: we willen graag volgend jaar weer bij u komen 🤠.”

“We hebben erg genoten van onze vakantie op uw mooie camping, hartelijk dank.”

“Hartelijk dank voor de mooie dagen bij u. Uw kleine camping is echt verbonden met toewijding en vriendelijkheid. We kijken uit naar een volgende ontmoeting. Blijf gezond, we komen graag weer bij u.”

“Camping met zeer grote percelen, zeer rustig en toch centraal, zeer aardige eigenaren.”

“We hebben het erg naar ons zin gehad bij u 👍helaas moesten we vanwege familieomstandigheden een dag eerder vertrekken dan gepland. Maar we komen graag nog eens terug.”

“We zijn vandaag pas echt weer thuis dus heb ik tijd om even op je mail te reageren. Wat ons betreft geen verbeterpunten. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en jullie mooie camping. Nogmaals bedankt.”

“We hebben heerlijke dagen gehad bij jullie op de camping: de heerlijk verse broodjes, de stalling + opladen voor de fietsen, etc. Als enige aanbeveling zouden wij het derde toilet aanpassen van een urinoir naar een standaard toilet, zodat er drie zijn. We komen zeker een keertje terug als de velden in bloei staan! In de herfstvakantie gaan we de gekochte bollen planten rond onze vijver in de tuin.”

“Bijzonder aardige en gastvrije mensen! Boer en boerin Romar zijn in één woord GEWELDIG! Zeer behulpzaam, gastvrij, denken met je mee als het weer tegen zit, creatief en altijd een vriendelijk woord! Boerin Mary geeft een zeer warm en vriendelijk welkom”

“Camping Duinzoomhoeve heeft zeer ruime plaatsen met prachtig privé sanitair en veel vermaak voor de kids, dat onderscheid ze echt van andere campings”

“Camping Duinzoomhoeve kenmerkt zich door een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding die voortkomt uit een combinatie van een zeer goed doordachte kleinschaligheid en een passie in de bedrijfsvoering door de eigenaren die de gast altijd voorop stelt.”

“Dat ze op zo een kleine camping de sanitaire perfect voor elkaar hebben.”

“De gastvrijheid en de heerlijke broodjes met verse eieren van eigen kippen zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Een mooie schone camping tussen de tulpen. Het mooie strand van Julianadorp is op loopafstand!”

“De gastvrijheid, de spontane gastvrouw die alles in het werk zet om het de gasten naar hun zin te maken. De plaatsen voor de campers / caravans zijn groot en op een veld gelegen, door de grootte van de plaats is er voldoende privacy maar voel je ook echt aan het kamperen doordat het toch mogelijk is makkelijker contact te maken met de mede kampeerders als je daar behoefte aan hebt. Wij hebben gebruikgemaakt van de service dat het mogelijk is om daar te ontbijten. De gastvrouw heeft echt een overheerlijk super compleet ontbijt voor ons gemaakt, dit ter gelegenheid van de 50e verjaardag van mijn schoonbroer. De ligging van de camping is geweldig , een steenworp afstand van de zee, Den Helder en andere toeristische plaatsjes. Een fijne plek om nog eens terug te gaan!”

“De gastvrijheid, service, kwaliteit en enthousiasme is top! En zo dichtbij de kust, heerlijk! De hartelijkheid is zo fijn. Alsof je thuis komt. Met de ruimte en mogelijkheden én de zee om de hoek. Niet gewoon zo leuk. Mary is een vrouw als in een Middeleeuwse Klassieker. Een grote boezem waar je zo tegen aangedrukt wil worden. Haar hartelijkheid, creativiteit, bruisende persoonlijkheid op een ook nog een unieke plek!”

“De ontvangst is gastvrij en duidelijk alles uitleggen, neemt de tijd hiervoor, de plaats op de camping is ruim en het sanitair is modern en super schoon.”

“De ontvangst was geweldig. Er was werkelijk niets wat wij voor verbetering vatbaar vonden. Alleen het weer maar daar kan niemand wat aan doen 🙂 ”