Faciliteiten

Op Duinzoomhoeve ontzorgen we u graag. U bent tenslotte op vakantie. Hieronder vindt u een lijst van alles wat onze camping te bieden heeft. Heeft u naar aanleiding daarvan specifieke vragen of wensen? Boerin Mary helpt u met plezier!

Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Kampvuur maken

Als campinggast heeft u gratis toegang tot ons Wifi-netwerk. Hiervoor heeft u geen code nodig.

Uw auto heeft een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein. Zo blijft de camping autoluw.

Uw fiets houdt u droog in onze overdekte fietsenstalling. Uw elektrische fiets laadt u hier ook op. Een fiets huren bij Duinzoomhoeve doet u direct bij uw reservering. U heeft keuze uit een gewone fiets, een elektrische fiets, (elektrische) bakfiets of een tandem. Ook kunt u een hondenkarretje en kinderzitjes huren.

Bekijk onze tarieven

U bent tot een uur of elf ’s avond welkom in deze huiskamer. Er is een kast met spelletjes en er liggen tijdschriften. Ook vindt u informatie over activiteiten op de camping en in de buurt en kunt u hier ansichtkaarten van de camping kopen.

Op de camping vindt u een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. In de garage wacht een compleet skelterpark op uw kinderen: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter. Ook is er een familiekano te huur bij de boerin. We maken vaak een gezellig kampvuur en organiseren leuke waddenexcursies naar ’t Kuitje.

Het sanitairgebouw is verwarmd. Op ieder toilet is toiletpapier aanwezig en bij de kraan staan zeepdispensers met handdoekjes. Het sanitairgebouw heeft drie douches, drie wasbakken, drie toiletten, twee afwasgelegenheden, een wasmachine en een stortplaats voor het chemisch toilet. Alleen voor de douches zijn muntjes nodig van € 0,50. Het sanitairgebouw wordt uiteraard regelmatig schoongemaakt. Hier vindt u ook iedere dag de krant. Kinderen graag onder begeleiding naar het toilet.

Verse eitjes zijn bij de boerin verkrijgbaar. U kunt dagelijks (behalve zondags) warme broodjes bestellen bij de boerin. Een lekker jammetje bij uw broodje is ook te koop in de Pinkenstal, heerlijk van Jam Bert. In de Pinkenstal kunt u ook uitgebreid ontbijten.

Graag een dag van tevoren reserveren, voor 18.00 uur.

Een BBQ, inclusief gasbarbeque of gourmetstel, beleeft u een heerlijke avond. Het vlees is van onze slager Jos Koeleman. Jos is een keurslager met verstand van lekker vlees en oog voor dierenwelzijn. We zorgen ook voor een boerensalade, vers stokbrood en sauzen!

Op reservering maakt de boerin graag een echte boerenmaaltijd voor u klaar met verse streekproducten. U dineert in de gezellige Pinkenstal of bij de boerin aan tafel, samen met andere gasten. Table d’hôte, zo heet dat in Frankrijk, en nu ook in Julianadorp.

Op het tweede veld staat een pizzaoven met schoorsteen, tafels en banken. Hout, bijl en oventhermometer mag u vrij gebruiken. Er groeien ook diverse kruiden die u zelf plukt om uw gerechten de gewenste smaak te geven. Een heksenketel (Zuidafrikaanse Potjie) om op vuur te koken kunt u huren bij de boerin.

Zin in een cool ijsje? Ook dat is verkrijgbaar op de camping. Er staat een grote koeler met vele soorten ijs in de Pinkenstal. Heerlijk roomijs, lekkere sorbets, frisse waterijsje en nog veel meer.

Wij hebben ook een grote familiekano te huur voor het hele gezin. Hiermee kunt u met vier personen het water op. Boek de kano bij uw reservering en wij brengen u naar het begin van de kanoroute voor een mooie tocht. Uiteraard halen we u ook weer op.

Speelement is opgericht door Suzan, de jongste dochter van Jan en Mary. Speelement is een bedrijf dat u graag verrast met het maken van een uniek, gaaf en nieuw spel. Vraagt u zich af wat voor spellen dit zijn? Probeer het zelf want in 2020 heeft camping Duinzoomhoeve zijn eigen spel laten maken door Speelement!

Bezoek de website

Onze privé sanitair gebouwen zijn gemaakt door Duntep. We hebben in totaal 16 plaatsen met privé sanitair uitgerust. Wilt u meer weten over Duntep? Bekijk de website.

We maken met mooi weer regelmatig een gezellig kampvuur. U kunt natuurlijk ook zelf een kampvuur maken. Hout ligt klaar.