Op Duinzoomhoeve ontzorgen we u graag. U bent tenslotte op vakantie. Heeft u specifieke vragen of wensen die u niet hier onder ziet staan? Boerin Mary helpt u met plezier!

Gratis wifi

Als campinggast heeft u gratis toegang tot het Wifi netwerk. Hiervoor heeft u geen code nodig.

Parkeren

Uw auto heeft een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein. Zo blijft de camping autoluw.

DSC08957
3-juni-'11-020
Bekijk onze tarieven

Fietsen

Uw fiets houdt u droog in onze overdekte fietsenstalling. Uw elektrische fiets laadt u hier ook op. Een fiets huren bij Duinzoomhoeve doet u direct bij uw reservering. Elektrische fietsen zijn beschikbaar.

Bekijk onze tarieven

Huiskamer Pinkenstal

In deze huiskamer kunt u tot een uur of 11 's avonds vertoeven. Er is een kast met spelletjes en er liggen tijdschriften. Hier vind u ook informatie over activiteiten op de camping en in de buurt, en zijn ansichtkaarten van de camping te koop.

IMG_3267
IMG_3276

Vermaak op de camping

Op de camping kunt u naar hartelust voetballen en midgetgolf spelen. Er is een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. In de garage staat een heel skelterpark te wachten op uw kinderen: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter. Ook is er een familiekano te huur bij de boerin.
We maken vaak een gezellig kampvuur. Of organiseren we oud-Hollandse spelletjes met de kinderen zoals zaklopen of spijkerpoepen.

Verwarmd sanitairgebouw

Het sanitairgebouw is verwarmd. Op ieder toilet is ruim wc-papier aanwezig en bij de kraan staan zeepdispensers met handdoekjes. Het sanitairgebouw heeft 3 douches, 3 wasbakken, 3 toiletten, 2 afwasgelegenheden, een wasmachine en een stortplaats voor het chemisch toilet. Alleen voor de douches zijn muntjes nodig a € 0,50. Het sanitairgebouw wordt uiteraard regelmatig schoongemaakt. Hier hangt ook de sleutel van het stroomkastje bij uw kampeerplaats en vindt u iedere dag de krant. Kinderen graag onder begeleiding naar het toilet.

IMG_2309
DSC08900

Ontbijt

Verse eitjes zijn bij de boerin verkrijgbaar. U kunt dagelijks (behalve zondags) warme broodjes bestellen bij de boerin a € 0,50 per stuk. Volledig ontbijten doet u in de Pinkenstal voor € 8,00 p.p. Reserveren voor 18.00 en tijdstip van bezorging in overleg

BBQ of gourmet

Voor € 12,50 p.p. inclusief gasbarbeque / gourmetstel heeft u een gezellige avond. Het vlees is van onze slager Jos Koeleman. Jos is een keurslager met verstand van lekker vlees en oog voor dierenwelzijn. We zorgen ook voor een boerensalade, vers stokbrood en sauzen!

3-juni-'11-020
IMG_5008

Eten bij de Boerin

Op reservering maakt de boerin graag een echte boerenmaaltijd in 3 gangen voor u klaar met verse streekproducten in de Pinkenstal. U dinert gezellig met andere gasten. In Frankrijk heet dit table d'hôte, nu ook in Julianadorp.

Buiten koken

Op het tweede veld staat een pizza-oven met schoorsteen, tafels en banken. Hout, bijl en oventhermometer mag u vrij gebruiken. Er staan ook diverse kruiden die u zelf plukt om uw gerechten te verrijken. Een heksenketel (Zuidafrikaanse Potjie) om op vuur te koken kunt u huren bij de boerin.

ijs-header
IMG_8906

IJs

Deze zomer is er ook ijs op de camping verkrijgbaar. Er staat een grote koeler met vele soorten ijs in de Pinkenstal. Heerlijk roomijs, lekkere sorbets, frisse waterijsje en nog veel meer.

Kampvuur

We maken vaak een gezellig kampvuur. Hout is aanwezig om zelf een kampvuur te maken.

Pin

Afrekenen kan ook per pin, graag bij aankomst in de Pinkenstal en de laatste dingetjes op de avond voor uw vertrek.

Bekijk de website

Bollenmeisje

Het Bollenmeisje haalt haar bloembollen rechtstreeks bij de kweker vandaan en garandeert u daarom top kwaliteit. Deze bollen zijn in juni/juli uit de grond gerooid, gepeld, gesorteerd en verwerkt om u een vers product aan te bieden! Bollenmeisje is opgericht door Judith en Mark. De oudste dochter van Jan en Mary.

Bekijk de website