Pipowagen

Ervaar een romantisch weekend of midweek in onze tweepersoons pipowagen. De pipowagen is erg knus en sfeervol ingericht. Vanuit de pipowagen heeft u weids uitzicht over de bloembollenvelden en bent u dicht bij de natuur. Een pipowagen is niet alleen een bezienswaardigheid, maar biedt u als gast ook een romantische blik op het vrije leven. Ideaal om uw partner te verwennen met een bijzondere overnachting op een prachtige locatie.

Midweek Pipowagen Julianadorp

             voor € 335,-

Vier nachten slapen en dagen leven in een pipowagen in Julianadorp, inclusief alle dagen een ontbijt en twee E bikes voor 2 dagen!

Aankomst maandag na 15.00 uur – vertrek vrijdag voor 11.00 uur.

 

 

Pipowagen
Pipowagen
Pipowagen

Praktische informatie

De Pipowagen is in het hoogseizoen te huur voor € 50.- per nacht en in het laagseizoen voor € 45.- per nacht (exclusief de toeristenbelasting ).

Doordeweeks kunt u de Pipowagen boeken voor minimaal twee nachten. In het weekend huurt u de Pipowagen altijd van vrijdag tot en met maandag.

Last minute is het mogelijk om één nacht te boeken, indien beschikbaar.

Aankomst is na 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. In het weekendarrangement zit een standaard korting berekend voor als u eerder wilt vertrekken. Deze geldt niet in het hoogseizoen.

Pipowagen
Pipowagen

Een tweepersoons opgemaakt bed.
Twee handdoeken met washandjes.
Tafel met stoelen.
Tweepits elektrisch kookstel met pannenset, servies en bestek.
Lichtpunt en wandcontactdoos.
Schoonmaakspullen: stoffer en blik, afwasteiltje, afvalemmer.
Koelkast, (filter)koffiezetter en waterkoker.

Eigen toiletspullen

Roken in de pipowagen is niet toegestaan wegens de brandveiligheid. De pipowagen is niet geschikt voor honden.

Pipowagen
Pipowagen

Eten in de buitenlucht of rustig in een boek duiken

Wat is allemaal nog meer inbegrepen bij uw verblijf in een pipowagen. Als eerste de uitgebreide buitenkookplaats. Hier vindt u een barbecue en een pizzaoven. De tafel en stoelen staan al voor u klaar. Ook is deze plaats geschikt voor gezellige kampvuuravonden met heerlijke marshmallows. Het hout kunt u zelf pakken uit de overdekte fietsenstalling. Wilt u wat nieuws proberen op het vuur? Mary leent u graag het juiste keukengerei om wafels, hotdogs, tosti’s, hamburgers en soep te maken!

In de overdekte fietsstalling is alle ruimte om uw fietsen te parkeren en om uw e-bike op te laden. In de schuur staat een nieuwe, algemene koel-vriescombinatie waar u gebruik van kunt maken. Lekker voor een extra koel drankje voor op het strand.

Lekker lezen op vakantie en heerlijk tot rust komen. Als uw boek uit is, kunt u het omruilen in de mini-bibliotheek in het toiletgebouw.