Kampeerplaatsen

Op Duinzoomhoeve kampeert u tussen de bollenvelden en dicht bij het duin en strand. De camping heeft dertig kampeerplaatsen en een speciale parkeerplaats voor uw auto, zodat de camping autovrij en kindvriendelijk blijft. Het strand ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen

Boerencamping met luxe

U heeft op de Duinzoomhoeve beschikking over gratis WIFI. De kampeerplekken zijn ruim opgezet. De Duinzoomhoeve is verkeersluw en vrij toegankelijk. U vindt rond de camping geen onvriendelijke hekken of sloten. Uw kampeerplaats staat midden tussen de bloembollenvelden, dus u kunt helemaal genieten van de rust.

Water, elektriciteit (10 amp) en toilet zijn bij de prijs inbegrepen. Het toiletgebouw is verwarmd en ieder toilet heeft toiletpapier. Bij de kraan staan zeepdispensers met handdoekjes en elke dag ligt de krant (Telegraaf) in de Pinkenstal.

Aan de rand van de camping staat ook een serviceplaats. Hier kunt u uw afvalwater lozen en uw watertank vullen. Ook kunt u hier uw toiletcassette legen en schoonmaken.

Leden van ANWB-Campingcard, SVR, ACSI, Mini Camping Card en NKC krijgen € 1,- korting per nacht.

Let op: In de voortent en onder de tenten graag tenttapijt

Wij willen graag voor iedere gast een groen gazonnetje voor de kampeerplaats en daarom mogen er geen plastic kleden, worteldoeken, eco-doeken en grondzeilen in de voortent en tenten. Wij hebben gemerkt dat het gras helemaal stuk gaat van de hiervoor genoemde doeken en dat willen we niet. Daarom is alleen het gebruik van een tenttapijt toegestaan op onze groene campingplaatsen.

  • Plaatsen 1, 2, 3 en 4 zijn met een verharde plateau 4 bij 4 meter.
  • Plaatsen 7, 8, 9, 10, 11  en 12 zijn met een verharde plateau 5 bij 5 meter.
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen

Honden welkom op de camping

Heeft u een of meer honden die gezellig met u meegaan op vakantie? Bij ons zijn honden welkom. Er zijn prachtige wandelroutes in de omgeving waarop u uw hond mee kunt nemen. Op het strand (tussen bepaalde tijden) mogen de honden zelfs los lopen. Wanneer u het rondje wat kleiner wilt houden, kunt u altijd ons vierhonderd meter lange wandelpad op en neer lopen. Wij vragen u wel om uw hond op de camping kort aangelijnd te houden.

Zelf hebben wij sinds maart 2019 een nieuwe hond die luistert naar de naam Inca. Inca is geboren op 4 januari 2019 in de tijd dat wij op vakantie naar Peru waren, tussen de Inca’s.

Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen

Eten in de buitenlucht, skelterparcours afleggen of rustig in een boek duiken

Wat is er allemaal nog meer inbegrepen bij uw kampeerplaats? Als eerste de uitgebreide buitenkookplaats. U vindt er een barbecue en een pizzaoven. Een tafel en stoelen staan al voor u klaar. Ook is deze plaats geschikt voor gezellige kampvuuravonden met heerlijke marshmallows. Het hout kunt u zelf pakken uit de overdekte fietsenstalling. Wilt u wat nieuws proberen op het vuur? Bij Mary kunt u het juiste keukengerei lenen om wafels, hotdogs, tosti’s, hamburgers en soep te maken!

In de overdekte fietsstalling is alle ruimte om uw fietsen te parkeren en om uw e-bike op te laden. Sinds kort staat er ook een nieuwe, algemene koel-vriescombinatie in de schuur waar u gebruik van kunt maken. Lekker voor een extra koel drankje voor op het strand.

Kinderen blij, u blij. Als ouders van drie kinderen weten wij precies hoe wat kinderen tijdens de vakantie blij maakt. Uw kinderen vermaken zich dagen achtereen met ons skelterpark: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter. Er is een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. In de Pinkenstal, onze huiskamer, staat een kast vol spelletjes.

Lekker lezen op vakantie en heerlijk tot rust komen. Als uw boek uit is, kunt u het omruilen in de mini-bibliotheek in het toiletgebouw.

Een uiltje knappen, een boek of tijdschrift lezen of gewoon heerlijk luieren? Maak gebruik van onze fantastische hangmatten  en zit/hangmatten!

Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen