Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de Duinzoomhoeve.

Wat fijn dat u bij ons vakantie wilt komen vieren. We zien er naar uit om u te zien. De Duinzoomhoeve staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid. Toch zijn er ook bij ons een paar regels, beter bekend als de algemene voorwaarden. Dit zijn de voorwaarden die gelden voor kampeerplaatsen/toeristische plaatsen en verhuuraccommodaties van camping de Duinzoomhoeve.

Online reserveren

U kunt online een reserveringsaanvraag doen. Als we plek hebben, ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging per mail. Dat betekent dat wij op u rekenen en de reservering definitief is. Vanaf dat moment kunt u uitkijken naar een heerlijk verblijf op de
Duinzoomhoeve!

Krijgt u geen mail? Dan gaat er iets mis. Neemt u dan graag contact met ons op. Dit kan door ons te mailen info@duinzoomhoeve.nl of bel Mary even 06-23199063. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Betalingsvoorwaarden

U kunt bij ons in tweeën betalen. Dit ziet er als volgt uit:

  • U betaalt de helft binnen twee weken nadat u gereserveerd heeft.
  • De andere helft betaalt u twee weken dat u aankomt of bij aankomst. Als u bij aankomst betaalt kunt u dit contant of per pin doen.

Annulering van de vakantie

Nu kan het gebeuren dat u onverwacht de vakantie moet annuleren. Dit kan ervoor zorgen dat er een plek op de camping openblijft. Daarom zijn we annulering genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Dit ziet er als volgt uit:

  • bij annulering tot twee maanden voor de ingangsdatum 25% van de overeengekomen prijs
  • bij annulering tot één maand voor de ingangsdatum 50% van de overeengekomen prijs
  • bij annulering tot één week voor de ingangsdatum 75% van de overeengekomen prijs
  • bij annulering binnen één week voor de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs

Natuurlijk kunnen er zich situaties voordoen die om ‘maatwerk’ vragen bij een annulering van de vakantie. We willen dan graag met u meedenken over hoe we dit dan samen op kunnen lossen. Wel behouden wij ons altijd het recht voor om terug te kunnen vallen op het toch betalen van de overeengekomen prijs, zoals we hier boven hebben beschreven.

Eerder weg?

Dat vinden we jammer! Mochten we er iets aan kunnen doen, laat het ons weten. We leren graag van uw feedback. U krijgt geen geld terug als u eerder vertrekt dan is afgesproken.

Met zijn allen?

Wat leuk als er meerdere bekenden samen naar de Duinzoomhoeve komen. Meestal is er dan de vraag: kunnen we naast elkaar reserveren? Daar doen we écht ons best voor, maar we kunnen dit niet garanderen.

Als er meer bezoekers komen, dan betalen ze een avond voor vertrek. Dit geldt ook voor overige kosten. Wat we daarmee bedoelen? Bijvoorbeeld de warme broodjes die u ’s ochtends toch heeft gehaald omdat ze overheerlijk ruiken én zijn.

Honden

Die zijn hartstikke welkom! Wel vragen we u om uw hond op het veld en bij de caravan aan de lijn te houden. Daarnaast willen we u vragen om de hond buiten het veld uit te laten of langs ons pad. Niets zo vervelend als een onverwachte ondergrond onder uw voeten als u  fris de douche uitloopt! Dat willen we graag voorkomen.

Wat niet mag

Er kan en mag veel bij ons. Maar, het gebruik van elektrische kachels in de voortent is verboden.

In de voortent en onder de tenten graag tenttapijt

Wij willen graag voor iedere gast een groen gazonnetje voor de kampeerplaats en

daarom mogen er geen plastic kleden, worteldoeken, eco-doeken en grondzeilen in de voortent en tenten.

Wij hebben gemerkt dat het gras helemaal stuk gaat van de hiervoor genoemde doeken en dat willen we niet.

Daarom is alleen het gebruik van een tenttapijt toegestaan op onze groene campingplaatsen.

Caravans zonder kenteken zijn ook niet toegestaan.

Kinderen

Die hebben we graag en er zijn ook veel faciliteiten voor hen. Wel vragen we de (groot)ouders om jonge kinderen te begeleiden naar skelters en bij bezoek aan het sanitair gebouw.

Meer algemene voorwaarden zijn er niet. We zien er naar uit om u te verwelkomen!

Opgesteld en van kracht per 1 april 2019