Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten om het land te verkennen. Hotelkamers op het boerenerf: onze 4 hooiberghutten zijn comfortabel en compleet ingericht met toilet. Per nacht te boeken, geschikt voor 4 of 5 personen en vergelijkbaar met een trekkershut. Verder met alle faciliteiten van de camping: douches, afwasgelegenheden en wasmachine.

Voordelig en comfortabel

Slapen in een hooiberghut is voordelig in vergelijking met een vakantiehuisje, en toch comfortabel en compleet ingericht inclusief picknicktafel. Onze hooiberghutten zijn ingericht in rood of blauw boerenbont.

Hooiberghut Standaard (4 persoons)

De eerste hooiberghut standaard draagt de naam Altena 11, vernoemd naar de eerste koe van opa Romar. Dore heet de tweede hooiberghut standaard, naar een aardappel die hier vroeger werd verbouwd door opa Romar.

2 stapelbedden (maximaal 4 personen) € 60,- per nacht in het hoogseizoen en € 55,- in het laag seizoen. (exclusief toeristenbelasting € 1,27 p.p.p.n.).

Hooiberghut Plus (5 persoons)

De eerste is vernoemt naar Dina 67, een van de koeien die boerin Mary in haar jeugd molk. De tweede Hooiberghut Plus heet het Eba, een aardappelras die Mary’s vader Jacob Bas teelde aan de Zijperdijk in Anna Paulowna. Mary en Jan woonde hier de eerste 10 jaar van hun huwelijk.

Een tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden (maximaal 5 personen) € 75,- per nacht in het hoog seizoen en € 70,- in het laag seizoen. (exclusief toeristenbelasting € 1,27 p.p.p.n.).

Inventaris van de hooiberghut:
Zelf meenemen:
Huisregels:

 

Eten in de buitenlucht

Warme broodjes en verse eitjes in de ochtend, BBQ, gourmetten of een heerlijke boerenmaaltijd gemaakt door de boerin behoren tot de mogelijkheden. Of kookt u graag in de buitenlucht? Op onze buitenkookplaats staat een pizza-oven met schoorsteen en kunt u koken op vuur met een heksenketel. Er staan ook diverse kruiden om zelf te plukken om uw gerechten mee te verrijken.

Reserveren

Ga naar Hooiberghut reserveren om direct online te reserveren of neem contact met ons op.

Uw verblijf in de Hooiberghut

    • Op de dag van uw aankomst is de hooiberghut vanaf 15.00 uur beschikbaar.
    • Op de dag van uw vertrek verlaat u de hooiberghut voor 11.00 uur.
    • Wij vragen u om de hooiberghut bij vertek schoon achter te laten.