Hooiberghutten

Geniet van het boerenleven in een hooiberghut: de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten om het land te verkennen. Onze 4 hooiberghutten zijn echte hotelkamers op het boerenerf. Slapen in een hooiberghut is voordelig in vergelijking met een vakantiehuisje en toch comfortabel en compleet ingericht inclusief toilet en picknicktafel. Onze hooiberghutten zijn knus ingericht in rood of blauw boerenbont. De hutten zijn geschikt voor 4 of 5 personen en met alle faciliteiten van de camping: douches, afwasgelegenheden en wasmachine.

Doordeweeks zijn de Hooiberghutten voor minimaal 2 nachten te boeken en in de weekenden worden de Hooiberghutten altijd van vrijdag t/m maandag verhuurd. Last minute is het mogelijk om 1 nacht te boeken, indien beschikbaar. Aankomst is na 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. In het weekend arrangement zit een standaard korting berekend voor als u eerder wilt vertrekken (m.u.v. het hoogseizoen).

 

Hooiberghutten
Hooiberghutten
Hooiberghutten

Hooiberghut Standaard (4 persoons)

De eerste hooiberghut standaard draagt de naam Altena (nr. 1 op plattegrond), vernoemd naar de eerste koe van opa Romar. Doré  (nr. 3 op plattegrond) heet de tweede hooiberghut standaard en deze is vernoemd naar een aardappel die hier vroeger werd verbouwd door opa Romar.

De hut heeft 2 stapelbedden (maximaal 4 personen) en kost € 65.- per nacht in het hoogseizoen en € 55.- in het laagseizoen (exclusief toeristenbelasting).

Hooiberghut Plus (5 persoons)

De eerste hut is vernoemt naar Dina 67 ( nr. 2 op plattegrond), een van de koeien die boerin Mary in haar jeugd molk. De tweede hut heet Eba (nr. 4 op plattegrond), een aardappelras die Mary’s vader Jacob Bas teelde aan de Zijperdijk in Anna Paulowna. Mary en Jan woonde hier de eerste 10 jaar van hun huwelijk.

De hut heeft een tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden (maximaal 5 personen) en kost € 80.- per nacht in het hoogseizoen en € 70.- in het laagseizoen (exclusief toeristenbelasting).

Matrassen, kussens, hoeslakens en kussenslopen.
Eettafel met vier stoelen.
Tweepits elektrisch kookstel, koelkast, waterkoker en (filter)koffiezetapparaat.
Pannenset, servies en bestek.
Binnen- en buitenverlichting en wandcontactdoos.
Schoonmaakspullen; stoffer en blik, emmer, bezem en afwasteiltje.                                                                                                                       Vuilnisbak.

Eigen toiletspullen en slaapzak/dekbed.

Dekbedden zijn ook te huur.

Roken in de hooiberghutten is niet toegestaan voor de brandveiligheid. Honden zijn in overleg van harte welkom.

Eten in de buitenlucht, skelter parcours afleggen of rustig in een boek duiken

Wat is allemaal nog meer inbegrepen bij uw verblijf in een hooiberghut. Als eerste de uitgebreide buitenkookplaats. Hier hebben wij een barbecue en een pizzaoven staan. De tafel en stoelen staan hier al voor u klaar. Ook is deze plaats geschikt voor gezellige kampvuur avonden met heerlijke marshmallows. Het hout kunt u zelf pakken uit de overdekte fietsenstalling. Wilt u wat nieuws proberen op het vuur? Mary heeft het gereedschap om wafels, hotdogs, tosti’s, hamburgers en soep te maken! Kom tijdens uw verblijf naar Mary toe om de spullen te lenen.

In overdekte fietsstalling is alle ruimte om uw fietsen te parkeren en om uw e-bike op te laden. Nieuw in schuur staat er een algemene koel-vriescombinatie waar u gebruik van mag maken. Lekker voor een extra koel drankje voor op het strand.

Zijn je kinderen blij, dan bent u blij. Met een gezin van 3 kinderen weten wij wel hoe je kinderen op vakantie tevreden houdt. Uw kinderen vermaken zich dagen achtereen met ons skelterpark: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter. Er is een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. In de Pinkenstal, onze huiskamer, is een kast vol met spelletjes.

Lekker lezen op vakantie en heerlijk tot rust komen. Als uw boek uit is, kunt u hem omruilen in de mini-bibliotheek in het toiletgebouw.

In de overdekte fietsstalling is alle ruimte om uw fietsen te parkeren en om uw e-bike op te laden. Nieuw in schuur staat er een algemene koel-vriescombinatie waar u gebruik van mag maken. Lekker voor een extra koel drankje voor op het strand.

 

Uw verblijf in de Hooiberghut

  • Op de dag van uw aankomst is de hooiberghut vanaf 15.00 uur beschikbaar.
  • Op de dag van uw vertrek verlaat u de hooiberghut voor 11.00 uur.
  • Wij vragen u om de hooiberghut bij vertek schoon achter te laten.