Comfortplaatsen met privé sanitair

Kamperen bij de boer met comfort en privacy? Onze nieuwe comfortplaatsen liggen in de luwte en hebben privé sanitair. Lekker dichtbij, ruime plaatsen, geen wachttijden en uw eigen douchespullen altijd bij de hand. De comfortplaatsen met privé sanitair zijn inclusief:

  • Douche (zonder muntjes)
  • Toilet met toiletpapier
  • Wasbak met warm water, ook voor afwassen
  • Verwarming met een handdoekradiator
  • Spiegel en plateau
  • Buitenkraan
  • Stroompunt
  • De plaatsen zijn met een verharde plateau 5 bij 5 meter. behalve 32 en 33.
  • Honden mogen niet gedoucht worden in privé sanitair, het is verboden voor honden.
Comfortplaatsen met privé sanitair
Comfortplaatsen met privé sanitair
Comfortplaatsen met privé sanitair

Privé sanitair

In totaal hebben wij zestien plaatsen met privé sanitair. Het privé sanitair ligt pal naast uw comfortplaats: u hoeft dus niet meer naar het algemene sanitair gebouw te lopen. Deze plaatsen zijn nog iets ruimer dan de standaard kampeerplaatsen en bieden u nog meer privacy. U krijgt uw eigen sleutel, dus u kunt uw douchespullen gewoon laten liggen. Ideaal voor kampeerders die graag even de rust opzoeken. De comfortplaatsen met privé sanitair staan op het narcissenveld, plaats  21 t/m 44. De laatste 12 comfortplaatsen draaien volledig op zonne-energie. De plaatsen hebben een verharde plateau van 5 bij 5 meter. behalve plaats 32 en 33. Privé sanitair is niet toegestaan voor honden.

Te boeken van zaterdag tot en met zaterdag.

 

U heeft op de Duinzoomhoeve de beschikking over gratis WIFI en u kunt elke dag de krant (Telegraaf) lezen die in de Pinkenstal ligt. De Duinzoomhoeve is verkeersluw en zonder sloten rondom de camping.

Aan de rand van de camping staat ook een serviceplaats. Hier kunt u uw afvalwater lozen en uw watertank vullen. Ook kunt u uw toiletcassette legen en schoonmaken.

Leden van ANWB Campingcard, SVR, ACSI, Mini Camping Card en NKC krijgen bovendien €1,- korting per nacht.

Let op: In de voortent en onder de tenten graag tenttapijt

Wij willen graag voor iedere gast een groen gazonnetje voor de kampeerplaats en daarom mogen er geen plastic kleden, worteldoeken, eco-doeken en grondzeilen in de voortent en tenten. Wij hebben gemerkt dat het gras helemaal stuk gaat van de hiervoor genoemde doeken en dat willen we niet. Daarom is alleen het gebruik van een tenttapijt toegestaan op onze groene campingplaatsen. De juiste tenttapijt kunt u bij ons huren.

Eten in de buitenlucht, skelterparcours afleggen of rustig in een boek duiken

Wat is allemaal nog meer inbegrepen bij uw comfortplaats. Als eerste de uitgebreide buitenkookplaats. Hier vindt u een barbecue en een pizzaoven. De tafel en stoelen staan al voor u klaar. Ook is deze plaats geschikt voor gezellige kampvuuravonden met heerlijke marshmallows. Het hout kunt u zelf pakken uit de overdekte fietsenstalling. Wilt u iets nieuws proberen op het vuur? Mary leent u graag het juiste keukengerei om wafels, hotdogs, tosti’s, hamburgers en soep te maken!

In de overdekte fietsstalling is alle ruimte om uw fietsen te parkeren en om uw e-bike op te laden. In de schuur staat een nieuwe, algemene koel-vriescombinatie waar u gebruik van kunt maken. Lekker voor een extra koel drankje voor op het strand.

Kinderen blij, u blij. Met een gezin van drie kinderen weten wij waar kinderen tijdens de vakantie blij van worden. Uw kinderen vermaken zich dagen achtereen met ons skelterpark: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter. Er is een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. In de Pinkenstal, onze huiskamer, vindt u een kast vol met spelletjes.

Lekker lezen op vakantie en heerlijk tot rust komen. Als uw boek uit is, kunt u het omruilen in de mini-bibliotheek in het toiletgebouw.

Een uiltje knappen, een boek of tijdschrift lezen, of gewoon zorgeloos luieren? Zak lekker onderuit in onze hangmatten  en zit/hangmatten!