Over ons

We heten u graag welkom op camping Duinzoomhoeve in Julianadorp aan zee, vlak onder de Noordzeekust. Ons gezin bestaat uit drie meiden, Judith, Ingrid en Suzan, onze hond Jiske, de katten Puck en Flash. Wij hebben een actief boerenbedrijf: we kweken tulpen, narcissen, krokussen, anemonen en hyacinten op 17 hectare bloembollenland.

Camping Duinzoomhoeve

Gasten zijn welkom op boerencamping Duinzoomhoeve sinds 1964. We vieren dan ook met enige trots in 2014 ons 50-jarig bestaan! We zijn gastvrij en ongedwongen. We maken vaak een sfeervol kampvuur. Een grote groep kinderen? We organiseren zo een wedstrijd zaklopen. Speelt Oranje met het WK of het EK? Kijken we samen de wedstrijd bij ons in de huiskamer. We houden van gezelligheid.

Actief boerenbedrijf

Het boerenleven met trekkers en rooimachines zit ons in het bloed: Jan en Mary komen allebei uit een boerengezin. We hebben elkaar traditiegetrouw op de Westfriese Kermis leren kennen. Onze meiden werken hard mee en daar zijn we trots op. Kinderen vinden het geweldig om rond te kijken op het boerenbedrijf en we laten dan ook graag het reilen en zeilen zien.

Boerin Mary

Jan runt het boerenbedrijf en Mary is uw gastvrouw op de camping. Van huis uit is Mary oud-verpleegster, en het zorgdragen voor een fijne vakantie is aan haar goed toevertrouwd. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen en het reserveren van ontbijt, broodjes, BBQ of gourmetten, het 3-gangendiner, de heksenketel of de kano.