Kamperen bij de boer op het mooiste stukje Julianadorp!

Midden tussen de bollenvelden, op steenworp afstand van duin en strand, vindt u de luxe boerencamping Duinzoomhoeve. Rustig gelegen tussen Julianadorp en Den Helder, op een unieke plek met de meeste zonuren van Nederland! Hier bent u er helemaal uit, weg van het alledaagse leven. Kamperen bij de boer aan de Noordzeekust, met keuze uit hooiberghutten, de pipowagen of ruim opgezette kampeerplaatsen.

  • Wij hebben in de maand juni 6 extra privé sanitairplaatsen tijdelijk geplaatst op onze camping(gecentreerd). Wij willen onze gasten ook in deze tijden een fijne vakantie bieden. Het vooruitzicht is dat het algemeen toiletgebouw vanaf 1 juli weer open mag. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in de maand juni 6 extra plaatsen met privé sanitair aan te bieden. Voor €15 p.n. extra bovenop de reguliere kampeerkosten, heeft u een eigen douche en een eco toilet. Vanwege de drukte is het voor deze plaatsen alleen mogelijk om te reserveren via de email: info@duinzoomhoeve.nl

 

  • U bent hartelijk welkom om hier te kamperen, mits u de regels van het RIVM in acht neemt.
  • De gemeenschappelijke sanitaire voorziening op onze camping blijft gesloten tot 1 juli.
  • Aan de rand van de camping staat een serviceplaats. Hier kunt u uw afvalwater lozen en uw watertank vullen.
  • Ook kunt u hier uw toiletcassette legen en schoonmaken.
Hoofdpagina

Proef, ruik, bekijk en ervaar de omgeving Julianadorp aan zee!

Met de wind in de haren maakt u prachtige wandelingen over het Noordzeestrand en langs geurige bloemenvelden. Het Noord-Hollandpad, met de mooiste plekjes van de provincie, loopt pal langs de camping. U fietst door de duinen zo naar Julianadorp of Den Helder, naar Fort Kijkduin, Huisduinen met vuurtoren de Lange Jaap en het Marinemuseum. Geniet onderweg van de unieke natuur in het Mariëndal en Donkere Duinen.