Ervaar het vrije zigeunersgevoel in onze romantische 2-persoons pipowagen Julianadorp aan zee. U wordt heerlijk wakker in de bedstede na een bijzondere overnachting. Dicht bij de natuur. Vanaf uw veranda heeft u een weids uitzicht op de bloeiende bollenvelden. Een pipowagen is niet alleen een bezienswaardigheid, maar biedt u als gast ook een romantische blik op het vrije leven. Ideaal om uw partner te verwennen met een bijzondere overnachting op een prachtige locatie.

De Pipowagen is te huur voor 40,- euro (exclusief toeristenbelasting) per nacht voor minimaal 2 nachten. Aankomst na 15.00 uur vertrek voor 11.00 uur.

 

Midweek Pipowagen Julianadorp voor €299,-

4 nachten of wel 5 dagen leven in een pipowagen in Julianadorp aan Zee inclusief alle dagen een ontbijt met 2 fietsen erbij!

Aankomst maandag na 15.00 uur – vertrek vrijdag voor 11.00 uur. Feestdagen uitgezonderd.

Beschikbaarheid

Een weekendje Pipowagen Julianadorp inclusief 2 fietsen

Een weekendje Pipowagen Julianadorp voor €235,- 3 nachten of wel 4 dagen leven in een pipowagen in Julianadorp aan Zee inclusief alle dagen een ontbijt met 2 fietsen erbij!
Aankomst vrijdag na 15.00 uur - vertrek maandag voor 11.00 uur. Feestdagen uitgezonderd.

Beschikbaarheid
Inventaris van de Pipowagen:
Zelf meenemen:
Huisregels:
 

Bijzonder overnachten in Julianadorp aan zee

Onze pipowagen Julianadorp aan zee is compleet nieuw: we zijn dan ook zeer benieuwd naar uw ervaringen! De pipowagen is vanaf 2 nachten te boeken.

Reserveren

Ga naar Pipowagen Julianadorp om direct online te reserveren of neem contact met ons op.