IMG_5368

Molens, dijkjes, polders en boerderijen. Noord-Holland is een prachtige provincie waarin het eeuwenlange gevecht tegen het water in het land getekend staat.

Over slingerende dijken en boerenland en langs rustige landwegen loopt het Noord-Hollandpad, dat de mooiste plekjes van Noord-Holland aan elkaar verbind. De 13 etappes totaal vormen een langeafstandswandelroute van 270 km dat loopt van Texel tot het Gooi. Etappe 4 loopt van Julianadorp tot Kolhorn, pal langs onze camping.

Etappe 3 langs camping Duinzoomhoeve

Als ambassadeur van het Noord-Hollandpad heten we u graag welkom op uw wandeltocht. Uw wandelboekje verrijken wij met stempel en paraaf. Bij een volle kaart krijgt u van de provincie Noord-Holland een presentje. De wandelroutekaart en gids zijn bij ons verkrijgbaar. Veter gebroken? We geven u graag een nieuwe!

Overnachten onderweg

Wandelen over het Noord-Hollandpad is avontuurlijk genieten van de rijkdom van het platteland. Overnacht onderweg op onze camping of in een van onze comfortabele hooiberghutten of Pipowagens. De boerin maakt een 3-gangendiner voor u klaar met verse streekproducten. Ook het ontbijt verzorgen wij graag voor u. En uw bagage pikken wij voor u op. Reserveer wel van te voren om zeker te zijn van een slaapplaats. Neem contact op.

Wandelen door Den Helder

Op Route.nl vindt u onze nieuwe route die u een gevarieerd Den helder laat beleven: door duinen, bos en langs strand en Fort Kijkduin, waar u leert over een bijzonder deel van de Nederlandse geschiedenis.