3-juni-'11-020

Lokale streekproducten vers van het land. De authentieke smaak van het boerenleven proeft u pas echt wanneer u bij boerin Mary aan tafel schuift in de Pinkenstal. Er is geen kaart, en u eet samen met de andere gasten: in Frankrijk bekend als table d’hôte, nu ook in Julianadorp.

Uiteraard kunt u wel enige voorkeur opgeven bij het reserveren. De boerin schotelt u een 3-gangendiner voor tegen een vriendelijke prijs. Een voorafje, de hoofdmaaltijd en een zuiveltoetje toe. Met verse aardappelen en groenten uit de streek. Dat is lokaal genieten. Een heerlijke boeren dagschotel is ook mogelijk.

BBQ / gourmetten

Na een heerlijke dag lekker BBQen of gourmetten? Reserveer van te voren bij de boerin voor €12,50 p.p. en zij zorgt ervoor dat de gasbarbeque of het gourmetstel klaarstaat met stokbrood, salade, sauzen en vlees van onze slager Jos Koeleman. Jos is een keurslager met verstand van lekker vlees en oog voor dierenwelzijn.

Ontbijt

Ieder dag (behalve zondags) warme broodjes bij het ontbijt? Geef uw bestelling de dag van te voren door aan de boerin. Verse eitjes zijn bij de boerin verkrijgbaar. U kunt ook volledig ontbijten in de Pinkenstal voor € 8,00 p.p. Reserveren voor 18.00.