Zijn je kinderen blij, dan bent u blij. Met een gezin van 3 kinderen weten we wel hoe je kinderen op vakantie tevreden houdt. Camping Duinzoomhoeve biedt een onvergetelijke kampeerervaring voor uw kinderen. Er is veel te doen op onze autoluwe boerencamping, op het strand vlakbij en verder in de omgeving.

Vermaak op de camping

Uw kinderen vermaken zich dagen achtereen met ons skelterpark: duofiets, balanz-bikes, trapskelters, choppa en een twister skelter. Op het veld kunnen ze voetballen en midgetgolf spelen. Er is een zandbak voor de kleintjes, een klimpaal voor de jeugd en een vogelnestschommel voor jong en oud. Ook is er een kano te huur. En in de Pinkenstal, onze huiskamer, is een kast met spelletjes.

We maken vaak een gezellig kampvuur. Of organiseren we oud-Hollandse spelletjes met de kinderen zoals zaklopen of spijkerpoepen.

De ideale camping voor kinderen

U kampeert op Duinzoomhoeve bij de boer, een echte beleving voor de kinderen. Uw hond is ook welkom. Als gast heeft u een eigen parkeerplaats voor uw auto, zodat kinderen rustig kunnen spelen op de familiecamping. Duinzoomhoeve is rustig gelegen, niet aan een grote weg en zonder sloten rondom de camping. Op het bloembollenbedrijf werken we er hard aan om een hoogwaardig product af te leveren. Kijken hoe dat gaat? Kom gerust de schuur binnen lopen, kinderen onder begeleiding.

IMG_3863

Strand vlakbij

Hoezo file naar het strand? Duin en strand liggen op nog geen 200 meter afstand. Het strand van Julianadorp aan Zee is vrij lang en breed, dus u vindt altijd een rustig plekje voor de kinderen. Julianadorp staat op nummer 5 in de lijst van schoonste stranden van Nederland, als enige Noord-Hollandse strand op de lijst. Er zijn 3 strandpaviljoens: Zee van Tijd, Paal 6 en Beachclub Citadel.

Gemeente Den Helder heeft volgens de Zonneschijnkaart van het KNMI al jarenlang de meeste zonuren van Nederland. En terug op de camping genieten de kinderen van een heerlijk ijsje in de Pinkenstal.

Ontdek de boerderij arrangement

Laat uw kinderen kennis maken met het boerenleven. U slaapt in een hooiberghut met opgemaakte bedden en comfortabel ingericht. De kinderen krijgen een kist boordevol met materialen om het boerenbedrijf te verkennen. Bekijk het Ontdek de boerderij arrangement.

Ontdek Noord-Holland met Geocaching arrangement

Op jacht naar de schat met geocaching. Heerlijk genieten van het Noord-Hollandse platteland en bijzonder overnachten in een echte hooiberghut. Met de eerste coördinaten en een GPS-ontvanger gaat u op pad. U fietst van aanwijzing tot aanwijzing, waarbij iedere puzzel u de volgende coördinaten geeft. Bekijk het Ontdek Noord-Holland met Geocaching arrangement.