Maak heerlijk lange wandelingen langs duinen, strand en bos. Kom weer lekker rozig terug om na te genieten terwijl u over de prachtige bollenvelden heen kijkt. ’s Avonds bij de BBQ, bij een kampvuur of tijdens het gourmetten kijkt u terug op een prachtige dag op het land.

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer is een echte beleving, vooral voor uw kinderen. Leef met het ritme van de dag en kijk mee bij het reilen en zeilen van een actief boerenbedrijf. We laten u graag zien hoe we werken aan een hoogwaardig product.

Reserveren

Ga naar Camping reserveren om direct online te reserveren of neem contact met ons op.

Boerencamping met luxe

U heeft op Duinzoomhoeve beschikking over gratis WIFI. De kampeerplekken zijn ruim opgezet. Water, elektriciteit (10 amp)en toilet zijn bij de prijs inbegrepen. Het toiletgebouw is verwarmd en ieder toilet heeft wc-papier. Bij de kraan staan zeepdispensers met handdoekjes en elke dag ligt de krant bij de wasmachine. Er is een overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Uw kinderen maken graag gebruik van onze vele skelters en speeltoestellen. Leden van SVR, ACSI en NKC krijgen bovendien € 2 korting per nacht.

Eten in de buitenlucht

Warme broodjes en verse eitjes in de ochtend, BBQ, gourmetten of eten bij de boerin behoren tot de mogelijkheden. Of kookt u graag in de buitenlucht? Op onze buitenkookplaats staat een pizza-oven met schoorsteen en kunt u koken op vuur met een heksenketel. Er staan ook kruiden om zelf te plukken.

Kamperen tussen de bollenvelden

Op Duinzoomhoeve kampeert u tussen de bollenvelden en dichtbij het duin en strand. De camping heeft 20 kampeerplaatsen en een speciale parkeerplaats voor uw auto, zodat de camping autovrij en kindvriendelijk blijft. Het strand ligt op slechts enkele minuten lopen afstand.

Ideaal gelegen

De camping ligt tussen Den Helder en Julianadorp aan een rustige weg. Op fietsafstand vindt u natuurgebieden zoals Mariëndal, de Helderse Vallei en de Donkere Duinen. De gemeente Den Helder heeft volgens de Zonneschijnkaart van het KNMI al jarenlang de meeste zonuren van Nederland.Honden welkom op de camping

Uw honden zijn welkom op onze camping. Hou uw hond kort aangelijnd op de camping. Uitlaten doet u buiten de camping en ‘ongelukjes’ ruimt u uiteraard zelf op.

Plattegrond

Klik op de plattegrond voor een vergrote weergave.

Duinzoomhoeve 17 feb